SAMARUCDIGITAL ES PRESENTA A L’INSTITUT D’ESTUDIS CATALANS

Samarucdigital es presenta a la seu de Barcelona de l’Institut d’Estudis Catalans, en un acte públic el 14 de setembre a les 19.30 h a la sala Prat de la Riba.

Samarucdigital, el portal transmèdia d’informació ambiental del País Valencià, es presenta a l’Institut d’Estudis Catalans. La Institució Catalana d’Història Natural, filial de l’IEC, serà l’encarregada d’introduir davant el públic assistent aquest jove portal valencià amb un any de vida i especialitzat en tot tipus d’informació relacionada amb la natura, el medi ambient, l’agricultura ecològica, l’excursionisme, entre molts altres temes. Es tracta d’una bona oportunitat per conèixer de primera mà les intencions i els continguts que prepara per a la seua segona temporada aquesta pionera plataforma transmèdia valenciana.

La presentació comptarà amb les intervencions del president de l’Institut d’Estudis Catalans, Joandoménech Ros; el president de la Institució Catalana d’Història Natural, Joan Pino; la dra. Mercé Durfort, catedràtica de la Universitat de Barcelona; el filòleg i delegat de l’IEC a Castelló, Vicent Pitarch i el membre del Departament d’Ecologia de la Universitat de Barcelona i assessor científic de National Geographic, Albert Masó. Així mateix el director de Samarucdigital, Álvaro Olavarría i el periodista ambiental, Abel Campos, explicaran els objectius de la plataforma digital.

FACEBOOK-SAMARUC

Properes activitats
  • No hi ha novetats

Cicle de conferències Conferència Congrés Fira Jornada científica Activitats (276)
General (278)

WP Cumulus Flash tag cloud by Roy Tanck requires Flash Player 9 or better.

Categories