18 ANYS DE CANÇONS I LLUITES

Els dies 11, 12 i 13 de juliol el Feslloc celebra la seua majoria d’edat.  El Feslloc és un festival de música en la nostra llengua, organitzat per Escola Valenciana, l’Ajuntament de Benlloc i l’Associació Cultural Feslloc amb la col·laboració entre altres de l’Institut d’Estudis Catalans.

En la 18a edició, l’Associació Cultural Feslloc vol reivindicar el seu treball activista per la música, la llengua i el país des de 2007. Amb el manifest “18 anys de cançons i lluites”, l’entitat reconeix l’acció pròpia envers el posicionament de la música en valencià, la descentralització de la cultura, la cultura sense finalitat lucrativa, la presència de les dones als escenaris, el suport a les noves ruralitats i l’activisme cultural i lingüístic.

Podeu consultar-ne la programació ací:

Properes activitats
  • No hi ha novetats

Cicle de conferències Conferència Congrés Fira Jornada científica Activitats (324)
General (326)

WP Cumulus Flash tag cloud by Roy Tanck requires Flash Player 9 or better.

Categories