Cicle de conferències en homenatge a Jaume I

22 de maig de 2008, 19,30h, Llotja del Cànem, Seu de la Ciutat de la Universitat Jaume I (c/ Cavallers, 1, Castelló de la Plana): conferència : “La figura del rei Jaume I i el seu temps” a càrrec del Dr. Enric Guinot, catedràtic d’Història Medieval de la Universitat de València i membre de la Secció Històrico-Arqueològica de l’Institut d’Estudis Catalans.

Organitza la Delegació de Castelló de l’Institut d’Estudis Catalans en col·laboració amb el Servei de Llengües i Terminologia de la Universitat Jaume I i Escola Valenciana.

30 de setembre de 2008, 20h, Sala d’Actes de la Fundació Caixa Vinaròs, Plaça Cardenal Tarancón, s/n, Vinaròs (Baix Maestrat): conferència “La figura del rei Jaume I i el seu temps” a càrrec del Dr. Enric Guinot, catedràtic d’Història Medieval de la Universitat de València i membre de la Secció Històrico-Arqueològica de l’Institut d’Estudis Catalans.

Organitza la Fundació Caixa Vinaròs en col·laboració amb la Delegació de Castelló de l’Institut d’Estudis Catalans.

13 de novembre de 2008, 20h, Sala d’Actes de la UNED Vila-real: conferència “Jaume I, entre la història i la llegenda” a càrrec del Dr. Antoni Furió, catedràtic d’Història Medieval de la Universitat de València.

Organitza la Delegació de Castelló de l’Institut d’Estudis Catalans en col·laboració amb la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Vila-real.

13 de novembre de 2008, 20h, Casa Municipal de Cultura, Benicàssim: conferència “La figura del rei Jaume I i el seu temps” a càrrec del Dr. Enric Guinot, catedràtic d’Història Medieval de la Universitat de València i membre de la Secció Històrico-Arqueològica de l’Institut d’Estudis Catalans.

Organitza la Delegació de Castelló de l’Institut d’Estudis Catalans en col·laboració amb la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Benicàssim.

25 de novembre de 2008, 20h, IES Joan Coromines, Benicarló: conferència “La figura del rei Jaume I i el seu temps” a càrrec del Dr. Enric Guinot, catedràtic d’Història Medieval de la Universitat de València i membre de la Secció Històrico-Arqueològica de l’Institut d’Estudis Catalans.

Organitza la Delegació de Castelló de l’Institut d’Estudis Catalans en col·laboració amb l’IES Joan Coromines i l’Associació Cultural “Alambor”

4 de desembre de 2008, 20h, Sala d’actes de l’IES “Francesc Ribalta” Av. Rei en Jaume, 35, Castelló de la Plana: conferència “Jaume I, entre la història i la llegenda” a càrrec del Dr. Antoni Furió, catedràtic d’Història Medieval de la Universitat de València.

Organitzen l’IES “Francesc Ribalta” i la Fundació Huguet, en col·laboració amb la Delegació de Castelló de l’Institut d’Estudis Catalans.

Properes activitats
  • No hi ha novetats

Cicle de conferències Conferència Congrés Fira Jornada científica Activitats (322)
General (324)

WP Cumulus Flash tag cloud by Roy Tanck requires Flash Player 9 or better.

Categories