9 d’abril de 2011: El Delegat de l’IEC a Castelló, Vicent Pitarch, participa en la I Trobada literària d’El Pont- Cooperativa de Lletres a Morella

L’entitat va nàixer amb el propòsit de divulgar la literatura en valencià mitjançant el contacte entre escriptors de les comarques de Castelló i la interlocució amb les institucions públiques i altres entitats. Des de la seua creació, l’organització ha comptat amb el suport actiu de l’Institut d’Estudis Catalans.

Aquesta primera trobada, el 9 d’abril de 2011 a Morella, va incloure la celebració de l’assemblea de la cooperativa, la inauguració d’un plafó d’homenatge a Carles Salvador, la presentació de diverses obres literàries i l’espectacle poèticomusical “For sale o 50 veus per la terra”. La jornada va reunir més de quaranta escriptors i va comptar amb la col·laboració de l’Ajuntament de Morella, la delegació a Castelló de l’Institut d’Estudis Catalans, la Fundació Carles Salvador i Edicions 96.

Més informació

Properes activitats
  • No hi ha novetats

Cicle de conferències Conferència Congrés Fira Jornada científica Activitats (322)
General (324)

WP Cumulus Flash tag cloud by Roy Tanck requires Flash Player 9 or better.

Categories