El Pont presentarà el seu projecte a la Fira del Llibre de Castelló

Del 5 al 15 de maig de 2011, la Plaça Santa Clara de Castelló acollirà la XXVII Fira del Llibre de la capital de la Plana, amb més de 100 autors, 15.000 llibres i 20 presentacions de noves obres. Entre els actes programats, destaquem la presentació del projecte El Pont- Cooperativa de Lletres, associació cultural que agrupa més de trenta autors literaris en català, procedents de les comarques de la Plana, l’Alcalatén, els Ports i el Maestrat, i que compta amb el patrocini de la Delegació de Castelló de l’Institut d’Estudis Catalans.

L’acte de presentació, que tindrà lloc el proper dimecres 11 de maig, a les 18h, inclourà la lectura de texts literaris dels autors de l’associació i el lliurament dels premis als participants en l’activitat que organitzà l’entitat amb motiu de la XXIV “Festa per la Llengua”.

Properes activitats
  • No hi ha novetats

Cicle de conferències Conferència Congrés Fira Jornada científica Activitats (322)
General (324)

WP Cumulus Flash tag cloud by Roy Tanck requires Flash Player 9 or better.

Categories