El cicle de vermuts literaris de la primavera 2014 s’inaugura amb la presentació de «Viatge pel meu país», de Joan Garí

El proper dissabte 15 de març, a les 12h al bar “100 vins” de la Plaça de les Aules, es reprenen els “vermuts literaris” organitzats per Castelló per la Llengua i la Delegació de Castelló de l’Institut d’Estudis Catalans, una iniciativa de projecció de la literatura catalana en un ambient distés i que potencia l’intercanvi entre autors i lectors.

Per a inaugurar el cicle de la primavera de 2014 comptarem amb la presència de Joan Garí (Borriana, 1965), autor d’una variada i prolífica obra. Ha cultivat gèneres com la poesia, el dietari, l’assaig i la novel·la, col·labora amb diverses publicacions -com el desaparegut Público, El País, Ara o El Temps- i manté el blog «Ofici de lector». A Viatge pel meu país (3i4, 2012) el borrianenc refà el viatge emprés per Joan Fuster per a escriure el seu El País Valenciano (1962), i testimonia els canvis soferts pel País Valencià els últims 50 anys.

Recordeu que l’organització us convidem al vermut: vosaltres només hi heu de dur les ganes de xerrar i de compartir pensaments. Us hi esperem!
 

Properes activitats
  • No hi ha novetats

Cicle de conferències Conferència Congrés Fira Jornada científica Activitats (322)
General (324)

WP Cumulus Flash tag cloud by Roy Tanck requires Flash Player 9 or better.

Categories