TUDI TORRÓ i LLUÍS MIQUEL, premis Vicent Ventura 2014

Els premis Vicent Ventura, l’insigne castellonenc que va morir a València del 1998, foren instituïts l’any 2000 per honorar la memòria del nostre periodista, polític i lluitador civil. Promogut per un grup d’antics amics de Ventura, el convoquen les universitats de València i la Jaume I, a més de CCOO, STEPV, UGT, la Unió de Llauradors i Ramaders i la Unió de Periodistes Valencians. S’atorga a persones o col·lectius que s’hagen distingit per la seua trajectòria cívica, democràtica i de compromís amb la llengua i la cultura nacionals del País Valencià.

Enguany, en la seua 15a convocatòria, s’atorga a la pedagoga TUDI TORRÓ, que va ser pionera a Elx en la promoció del català dins el sistema educatiu i en la implantació de la immersió lingüística, i al músic LLUÍS MIQUEL, que ha dedicat la seua vida a la promoció de la cançó en valencià i a la promoció de materials audiovisuals en la nostra llengua.

El lliurament dels premis consta dels dos actes següents:

dimecres, 2 d’abril, a les 29 h, Aula Magna (Centre Cultural la Nau) de la Universitat de València

Sota la presidència dels rectors de la Universitat de València i de la Universitat Jaume I, lliurament dels premis Vicent Ventura a Tudi Torró (que hi serà la presentada per Vicent Pitarch) i Lluís Miquel, presentat per Alfons Cervera.

divendres, 4 d’abril, a les 21 h, a Elx

Sopar d’homenatge als premis Vicent Ventura, TUDI TORRÓ i LLUÍS MIQUEL, a la ciutat d’Elx, amb parlaments de Vicent Pitarch i Alfons Cervera.

Properes activitats
  • No hi ha novetats

Cicle de conferències Conferència Congrés Fira Jornada científica Activitats (322)
General (324)

WP Cumulus Flash tag cloud by Roy Tanck requires Flash Player 9 or better.

Categories