La Festa Estellés a Borriana

La festa Estellés a Borriana.

Per divendres, dia 25 de setembre, la societat borrianenca La Canella té convocat el sopar d’homenatge a Vicent Andrés Estellés. Recordem que l’homenatge va ser una iniciativa de l’escriptor Josep Lozano, l’any  2010, per tal de commemorar l’aniversari del naixement del gran poeta de Burjassot.

Al cap de sis convocatòries, la Festa que ha començat a arrelar arreu de les comarques del país, es pot considerar consolidada. El format habitual és el d’un sopar literari, durant el qual hi ha lectures, amb preferència de textos d’Estellés, a més d’intervencions sobre temes diversos.

Enguany La Canella ha invitat Vicent Pitarch perquè siga el conductor de les lectures, alhora que hi aportarà una aproximació personal a la figura d’ Andrés Estellés.

Properes activitats
  • No hi ha novetats

Cicle de conferències Conferència Congrés Fira Jornada científica Activitats (322)
General (324)

WP Cumulus Flash tag cloud by Roy Tanck requires Flash Player 9 or better.

Categories