HOMENATGE ALS POETES BERNAT ARTOLA I MIQUEL PERIS

Al Teatre Principal de Castelló, el proper 4 de febrer a les 20h. tindrà lloc la presentació del treball discogràfic dedicat als nostres il·lustres poetes Bernat Artola i Miquel Peris: Artur Àlvarez & Amics interpreten a Bernat Artola i Miquel Peris a Ritme de Blues.

L’espectacle-homenatge, a manera de performance, tindrà la participació de la majoria dels músics que han col·laborat en l’enregistrament (Carlos Álvarez, Ángel Belinchón, Ferran Bellido, Sergio Bisbal, Ferran Bosch, Juanjo Carratalà, Paco Ibánez, David Mascaró, Ignasi Navarro, Muntsa, FJ Silvestre, Joan Villalonga). L’acte intentarà conjugar, en un tot harmònic, el concert pròpiament dit, juntament les paraules introductòries del catedràtic Lluís Messeguer, la personificació dels poetes a càrrec de Miquel Àngel Prades, la pintura en directe d’Agustina Ortega i les peripècies dels actors Marc Escrig i Fanfi Garcia.

amics_bernat_artola

Properes activitats
  • No hi ha novetats

Cicle de conferències Conferència Congrés Fira Jornada científica Activitats (322)
General (324)

WP Cumulus Flash tag cloud by Roy Tanck requires Flash Player 9 or better.

Categories