PRESENTACIÓ DE L’ASSAIG “LA NACIÓ DELS VALENCIANS”, DE JOAN F.MIRA

Dijous, 21 d’abril, a la Sala d’actes de la Casa dels Caragols (c. Major, 102, de Castelló), a les 7 de la vesprada, presentació de l’obra La nació dels valencians, de l’antropòleg i escriptor, hel·lenista i agitador cultural Joan F. Mira, membre de l’Institut d’Estudis Catalans.

El llibre és una versió ampliada de l’assaig que Mira va publicar, l’any 1997, amb el títol Sobre la nació dels valencians.

En l’acte intervindran Vicent Pitarch, delegat a Castelló de la Plana de l’Institut d’Estudis Catalans, i l’autor, que hi exposarà l’oportunitat d’aquesta reedició dins la conjuntura valenciana actual.

La nació dels valencians

Properes activitats
  • No hi ha novetats

Cicle de conferències Conferència Congrés Fira Jornada científica Activitats (322)
General (324)

WP Cumulus Flash tag cloud by Roy Tanck requires Flash Player 9 or better.

Categories