L’INSTITUT D’ESTUDIS CATALANS INCORPORA VUIT MEMBRES NUMERARIS

Guillem López Casanovas i Andreu Casero s’incorporen a la Secció de Filosofia i Ciències Socials; Roderic Guigó i Joan Vallès, a la de Ciències Biològiques; Ramon López de Mántaras i Marta Sanz, a la de Ciències i Tecnologia, i August Bover i José Enrique Gargallo, a la Filològica.

Andreu Casero Ripollés és catedràtic a la Universitat Jaume I de Castelló; director i fundador, des de 2009, del grau en periodisme, i  codirector del Màster en Noves Tendències i Processos d’Innovació en Comunicació de la mateixa universitat. Els seus treballs s’han publicat en les principals revistes de comunicació i periodisme, com  Estudios del Mensaje PeriodísticoTextual & Visual MediaPeriodística i Comunicar, i s’han projectat en revistes anglosaxones com InformationCommunication & SocietyJournalism Practice. Entre altres guardons, ha rebut el 5è Premi d’Investigació Universitària (2011), atorgat per l’Associació Catalana de Premsa Comarcal, i el 14è Premi d’Innovació Educativa (2014), atorgat pel Banco Santander i la Universitat Jaume I.

Properes activitats
  • No hi ha novetats

Cicle de conferències Conferència Congrés Fira Jornada científica Activitats (322)
General (324)

WP Cumulus Flash tag cloud by Roy Tanck requires Flash Player 9 or better.

Categories