PRESENTACIÓ DE LA REVISTA CIENTÍFICA NEMUS

L’Ateneu de Natura presenta avui, dia 12 de gener la revista d’investigació científica núm.6 Nemus. La presentació a càrrec d’Enric Forner (Ateneu de Natura), Joan Castany (Associació Paleontològica d’Onda) i Miguel Tirado (Grup d’Au d’Ornitologia) tindrà lloc a la Llotja del Cànem a les 19:00h.

Nemus és la publicació periòdica científica de l’Ateneu de Natura que es publica des de l’any 2013. Les seues finalitats principals són promoure i difondre la investigació en les diverses branques de les ciències naturals. Publica treballs originals d’arreu del món encara que dóna preferència als articles científics que es refereixen a les comarques de Castelló.

Properes activitats
  • No hi ha novetats

Cicle de conferències Conferència Congrés Fira Jornada científica Activitats (322)
General (324)

WP Cumulus Flash tag cloud by Roy Tanck requires Flash Player 9 or better.

Categories