L’EDITORIAL ONADA PRESENTA A CASTELLÓN EL SEU PROJECTE “LITERATURA Km0”

El dimarts, 9 de maig a les 18:00h al Menador Espai Cultural tindrà lloc la presentació de “Literatura Km0. Comarques de Castelló. Els autors del territori a l’aula”.

L’editorial Onada presenta el seu projecte amb un recull de llibres que aposten per la literatura de proximitat, amb autors del territori  i amb la intenció que aquestes obres siguen recomanades  a l’alumnat de Secundària i Batxillerat.

L’acte començarà a les 18:00h amb la conferència “Literatura, territori i identitat” a càrrec de Joan F. Mira, escriptor, professor de la UJI, membre de l’AVL i de l’IEC. Continuarà amb la presentació del projecte a càrrec de Miquel Àngel Pradilla, director científic d’Onada Edicions, professor de la Universitat Rovira i Virgili i membre de la Secció Filològica de l’Institut d’Estudis Catalans.

L’acte clourà amb les micropresentacions dels llibres “El cas de les paraules inaudites” de Vicent Palatsí, “El repòs dels amants” de Joan Pla, “El secret del guerrer hongarès” de V. Andreu Navarro, “El cas Peníscola” de Manel Joan Arinyó, “L’any de l’herba sana” de Josep Usó i “Sobreviurem” de Clara Gil.

Properes activitats
  • No hi ha novetats

Cicle de conferències Conferència Congrés Fira Jornada científica Activitats (322)
General (324)

WP Cumulus Flash tag cloud by Roy Tanck requires Flash Player 9 or better.

Categories