TESI DOCTORAL SOBRE JOAN F. MIRA

El passat 26 de juliol, al Departament de Filologia i Cultures europees, de la Universitat Jaume I, el professor Sergi Adsuara hi va defensar la seua tesi titulada L’assaig seriat de Joan F. Mira: anàlisi pragmaestilística i virtualitats per a l’educació discursiva, que ha estat dirigida pel professor Vicent Salvador.

L’autor de la tesi -la primera que s’elabora sobre Joan F. Mira- ha aplicat a aquest textos la metodologia de l’anàlisi pragmaestilística actual i, a més, ha explorat les seues possibilitats com a materials útils per a fomentar l’educació dels estudiants en el valor de la lectura interpretativa i l’expressió escrita.

A l’acte hi va assistir l’autor objecte de la tesi doctoral, el qual hi fou acompanyat, entre d’altres, per Vicent Pitarch, delegat de l’IEC a la ciutat.

La tesi va obtenir la qualificació d’Exel·lent cum laude.

 

 

 

Properes activitats
  • No hi ha novetats

Cicle de conferències Conferència Congrés Fira Jornada científica Activitats (322)
General (324)

WP Cumulus Flash tag cloud by Roy Tanck requires Flash Player 9 or better.

Categories