AULA MAGNA JOAN FRANCESC MIRA

El dia 28 de setembre, a les 18:30 h la Universitat Jaume I dedica l’Aula Magna de la Facultat de Ciències Humanes i Socials a Joan Francesc Mira.

Joan Francesc Mira, escriptor, antropòleg i sociòleg, nascut a València i veí de Castelló des de fa més de cinquanta anys, és ara mateix uns dels intel·lectuals més sòlids i prestigiosos dels País Valencià i  també del conjunt dels Països Catalans.

L’obertura de l’acte estarà a càrrec del rector, Vicent Climent, continuarà amb  la representació d’un fragment de l’espectacle Homer: L’Odissea, dels parlaments i el descobriment d’una placa commemorativa. També tindrà lloc la inauguració de l’exposició sobre Joan Francesc Mira, L’ofici d’observar i escriure.

Properes activitats
  • No hi ha novetats

Cicle de conferències Conferència Congrés Fira Jornada científica Activitats (322)
General (324)

WP Cumulus Flash tag cloud by Roy Tanck requires Flash Player 9 or better.

Categories