PRESENTACIÓ DE LA REVISTA CIENTÍFICA NEMUS

L’Ateneu de Natura presenta el dia 18 de gener la revista d’investigació científica num.7 Nemus. La presentació tindrà lloc a les 19 h al Menador Espai Cultural (Pl. de l’Hort dels Corders, 4  Castelló de la Plana).

Nemus és una publicació periòdica científica de l’Ateneu de Natura que es publica des de l’any 2013. Les seues finalitats principals són promoure i difondre la investigació en les diverses branques de les ciències naturals. Publica treballs originals d’arreu del món encara que dona preferència als articles que es refereixen a les comarques de Castelló.

Properes activitats
  • No hi ha novetats

Cicle de conferències Conferència Congrés Fira Jornada científica Activitats (322)
General (324)

WP Cumulus Flash tag cloud by Roy Tanck requires Flash Player 9 or better.

Categories