JOAN FUSTER I LA FESTA PER LA LLENGUA

“Nosaltres, pel valencià” és el lema de la nova edició de la Festa per la Llengua que tindrà lloc a La Vall d’Uixó el dia 22 d’abril.

Enguany, la memòria de Joan Fuster està present en les Trobades d’Escoles en Valencià 2018. Amb aquest lema, Escola Valenciana celebra la dignitat del poble valencià i li fa l’ullet a una de les obres cabdals del País Valencià, Nosaltres, els valencians.

La trobada d’escoles en valencià comptarà amb la participació de nombroses entitats i es realitzaran desenes d’activitats culturals i educatives, exhibició de muixerangues, rutes pels carrers de l’Alcúdia i visita a les coves de Sant Josep, tallers, actuacions musicals i xarrades, que serviran, com cada any, per reivindicar la importància de la nostra llengua.

Podeu consultar-ne la programació ací.

Properes activitats
  • No hi ha novetats

Cicle de conferències Conferència Congrés Fira Jornada científica Activitats (322)
General (324)

WP Cumulus Flash tag cloud by Roy Tanck requires Flash Player 9 or better.

Categories