MONTSERRAT: 50 ANYS DE LA RENOVACIÓ DE LA FLAMA DE LA LLENGUA

Enguany, la Renovació de la Flama de la llengua presenta un caràcter extraordinari, donat que assoleix la fita emblemàtica de 50 anys de compromís en la llengua i de lleialtat a l’obra de Pompeu Fabra, per part del món excursionista de la catalanitat.

Per tal de remarcar aquesta singularitat, la 50ena Renovació comptarà amb una grandiosa exhibició de colles castelleres del Principat, a les quals s’unirà, en representació del País Valencià, la Muixeranga de la Plana. Com cada any els actes de cloenda tindran lloc a l’explanada del monestir de Montserrat, diumenge, dia 24, al matí.

El Centre Excursionista de Castelló sent com a pròpia aquesta iniciativa excursionista i, com en d’altres ocasions, també contribuirà activament, en col·laboració amb la Muixeranga de la Plana i la seu castellonenca de l’Institut d’Estudis Catalans, en la festa final a Montserrat.

Properes activitats
  • No hi ha novetats

Cicle de conferències Conferència Congrés Fira Jornada científica Activitats (322)
General (324)

WP Cumulus Flash tag cloud by Roy Tanck requires Flash Player 9 or better.

Categories