JOAN SALVADOR BELTRAN CAVALLER PREMI CARLES SALVADOR 2019 DE L’ASSOCIACIÓ MAESTRAT VIU

El jurat dels Premis Maestrat Viu ha concedit el Premi Carles Salvador 2019 a Joan S. Beltran per contribuir a l’ensenyament de la llengua amb materials pedagògics i per aportar a la llengua catalana la riquesa dialectal del tortosí de les Terres Cruïlla, que administrativament formen part d’Aragó, el sud de Catalunya i el nord del País Valencià, entre les quals figura el Maestrat.

Juntament amb la dedicació, al llarg de tota la vida, a l’ensenyament del català, Joan Beltran, membre de la Secció Filològica de l’Institut d’Estudis Catalans, ha publicat, entre d’altres les obres següents:  L’estàndard occidental. Una proposta sobre l’estàndard català a les terres del darrer tram de l’Ebre (1986), Cruïlla. Curs de llengua (2002), en col·laboració amb el professor Josep Panisello,  Aïnes. Exercicis de llengua i claus de correcció (2002) i Vocabulari de cruïlla. Els mots de les Terres de l’Ebre i  del Maestrat en el context del català formal (2010).

Properes activitats
  • No hi ha novetats

Cicle de conferències Conferència Congrés Fira Jornada científica Activitats (322)
General (324)

WP Cumulus Flash tag cloud by Roy Tanck requires Flash Player 9 or better.

Categories