JORNADES DE LA SECCIÓ FILOLÒGICA DE L’IEC A SUECA

La Secció Filològica de l’Institut d’Estudis Catalans fa cada any, d’ençà de 1990, unes Jornades científiques fora de Barcelona. Aquestes Jornades persegueixen un doble objectiu: donar a conèixer als diversos actors del territori el treball de la Secció Filològica  regular i, al mateix temps, informar-se de l’estat de la llengua del país i dels anhels, percepcions i reivindicacions de la gent que l’habita.

De l’Alguer o Eivissa al Matarranya, d’Andorra o Perpinyà al Carxe, Morella, Castelló de la Plana, València, Alcoi, Alacant, Elx, Novelda i Guardamar constitueixen l’itinerari valencià que han fet les Jornades de la Secció Filològica.

Enguany baixem a la capital de la Ribera Baixa, Sueca, que forma part de les ciutats representatives de les comarques centrals del País Valencià, per tal de visitar l’Espai Joan Fuster i conèixer  l’Albufera.

Coordinen les Jornades de la Secció Filològica 2019 Vicent Pitarch, delegat de l’IEC a Castelló, i Salvador Ortells i Francesc Moragón, de l’Espai J.Fuster. Seran els dies 25 i 26 d’octubre del present octubre.

 Podeu consultar-ne la programació ací:

 

Properes activitats
  • No hi ha novetats

Cicle de conferències Conferència Congrés Fira Jornada científica Activitats (322)
General (324)

WP Cumulus Flash tag cloud by Roy Tanck requires Flash Player 9 or better.

Categories