HOMENATGE A TONI ROYO

Acció Cultural del País ha convocat un acte d’homenatge al castellonenc Antoni Royo, que tindrà lloc a l’Edifici Cultural del Menador, a la plaça de l’Hort dels Corders, el pròxim dijous, 6 de febrer a les 7 de la vesprada.

Toni Royo és una persona ben coneguda a la nostra ciutat, i arreu de les comarques del nord del País, per la seua dedicació generosa a promoure la cultura del nostre poble, tot al llarg de la seua vida, especialment a través dels més de quaranta-anys al servei d’Acció Cultural i tots els valors que aquesta representa.

La delegació castellonenca de l’Institut d’Estudis Catalans s’uneix de manera entusiasta a aquest acte, tot reconeixent la tasca impagable, cívica i patriòtica, de l’admirable Toni Royo.

 

Properes activitats
  • No hi ha novetats

Cicle de conferències Conferència Congrés Fira Jornada científica Activitats (322)
General (324)

WP Cumulus Flash tag cloud by Roy Tanck requires Flash Player 9 or better.

Categories