9a PUJADA DE LA FLAMA DE LA LLENGUA AL TOSSAL DEL REI

Per novè any consecutiu, el moviment excursionista pujarà la Flama de la Llengua al Tossal del Rei, un acte que s’integra dins 51a Renovació de la Flama de la Llengua catalana. Serà diumenge, dia 16 de febrer.

L’organitza, com cada any, el Centre Excursionista de Castelló, que comparteix la commemoració amb Centres Excursionistes de Catalunya. El punt emblemàtic, on ascendeix la Flama, és el Tossal del Rei (a la vora de Fredes), en la confluència entre el Principat de Catalunya, la Franja i el País Valencià.

A més de l’activitat excursionista, és un acte simbòlic, a través del qual renovem el nostre compromís de fidelitat a la llengua i cultura del país.

L’acte, que naturalment té el suport incondicional de la delegació castellonenca de l’Institut d’Estudis Catalans, és oberta a la participació de tots el amants de la natura, de l’excursionisme i la natura.

L’eixida serà a les 7:30, al lloc acostumat pel CEC, a la vora del Jardí de l’Auditori, on hi haurà un autobús disposat per als qui vulguen participar.


Fitxa i inscripció

Properes activitats
  • No hi ha novetats

Cicle de conferències Conferència Congrés Fira Jornada científica Activitats (322)
General (324)

WP Cumulus Flash tag cloud by Roy Tanck requires Flash Player 9 or better.

Categories