ALBOCÀSSER ACULL ELS PREMIS MAESTRAT VIU 2021

La vuitena edició dels Premis Maestrat Viu se celebrà al Prat de Sant Pau d’Albocàsser dissabte 29 de maig a les 18 h.

El col·lectiu en defensa de la llengua i de la cultura Maestrat Viu han premiat en la seua vuitena edició a Òscar Pérez Silvestre en la categoria individual, per l’obra d’investigació en història de la llengua, de la literatura i de l’ensenyament Josep Francesc Boix Senmartí. El mestre que estimava la natura i la poesia (1901-1933), a la Plataforma No al Yellowstone Europeu per aglutinar diferents entitats i persones en la defensa del desenvolupament rural de l’àrea interterritorial aragonesa, catalana i valenciana amb respecte pel medi natural, a Joaquim Arnau Querol, per contribuir des de la psicopedagogia a l’estudi i l’avaluació dels programes educatius d’immersió lingüística i d’acollida d’alumnat nouvingut i finalment al projecte empresarial Olis Cuquello, de la Jana, per oferir oli d’oliva de qualitat i valorar el patrimoni arbori del Maestrat i de les Terres de l’Ebre, l’agricultura i l’etiquetatge en valencià.

 

Podeu trobar la notícia ampliada ací

 

 

Properes activitats
  • No hi ha novetats

Cicle de conferències Conferència Congrés Fira Jornada científica Activitats (322)
General (324)

WP Cumulus Flash tag cloud by Roy Tanck requires Flash Player 9 or better.

Categories