LA CONSELLERIA DE CULTURA AMB LA FUNDACIÓ CARLES SALVADOR

El passat 23 de juliol l’Aula Museu Carles Salvador de Benassal va rebre la visita del conseller d’Educació i Cultura, Vicent Marzà. El conseller va estar acompanyat per l’alcaldessa de Benassal i presidenta de la Fundació Carles Salvador, Mari Luz Monterde i Vicent Pitarch, delegat de l’Institut d’Estudis Catalans entre altres. En aquesta visita el conseller Vicent Marzà va transmetre als patrons de la fundació la intenció de dedicar 30.000 € al pressupost de la Generalitat de 2022, per a reforçar el treball de conservació del llegat del mestre, poeta i escriptor que tant estimem a Benassal i difondre la seua vida i obra.
La Fundació Carles Salvador custodia el llegat de materials bibliogràfics, escolars, documents i textos del referent valencià i va ser creada l’any 2002. Ho fa des d’una seu a Benassal, l’Aula museu Carles Salvador, que va obrir les portes en 2008 en l’antic Hospital de la Mola.

Properes activitats
  • No hi ha novetats

Cicle de conferències Conferència Congrés Fira Jornada científica Activitats (322)
General (324)

WP Cumulus Flash tag cloud by Roy Tanck requires Flash Player 9 or better.

Categories