EXPOSICIÓ EL MAESTRAT FILMAT

El divendres, 18 de març a les 11 h tindrà lloc la inauguració de l’exposició El Maestrat Filmat a Les Aules – Espai Cultural Obert, projecte que ha tingut el suport de la delegació castellonenca de l’Institut d’Estudis Catalans.

El Maestrat Filmat és una proposta visual que pretén reflexionar sobre l’imaginari d’aquest territori eminentment rural.

Aquesta experiència neix del procés de recuperació de la imatge cinematogràfica a la comarca castellonenca de l’Alt Maestrat de Fermín Sales. Un procés en el qual s’han localitzat i conservat més de 20 col·leccions diferents de cinema que inclouen filmacions en pobles com Albocàsser, Benassal, Catí, o Ares del Maestrat.

L’exposició romandrà oberta fins al 7 de maig.

 

Properes activitats
  • No hi ha novetats

Cicle de conferències Conferència Congrés Fira Jornada científica Activitats (323)
General (325)

WP Cumulus Flash tag cloud by Roy Tanck requires Flash Player 9 or better.

Categories