UNA LLENGUA PER GUANYAR, LES NORMES DE CASTELLÓ FAN NORANTA ANYS

Sota el lema Una llengua per guanyar, la plataforma Castelló per la Llengua celebrarà enguany el noranta aniversari de les Normes de Castelló.

La jornada començarà a les 17:00 h amb una xicoteta actuació de la Conlloga Muixeranga de Castelló a la Plaça de les Aules, per després assistir al tradicional cant d’albades a la Casa Matutano, situada al carrer Cavallers  i que va acollir la signatura de les Normes de Castelló. A aquesta mostra de cultura popular se sumarà  també el grup de Botafocs, que acompanyarà la manifestació pels   carrers de Castelló fins a arribar al Recinte de Fires i Mercats situat a l’avinguda del Mar.

 A les 19:00 h en el mateix Recinte de Fires i Mercats tindrà lloc l’acte polític amb la lectura del manifest, i tot seguit es donarà el tret d’inici dels concerts.

 Per aquesta commemoració del noranta aniversari de les Normes de Castelló, gaudirem dels grups: Parint Versos, Al Tall i la Unió Musical del Grau, Lola Bou i Manel Brancal ,Borja Penalba, Mireia Vives, Feliu Ventura i David Fernández, Jazzwoman, Auxili i La Kinky Band.

Properes activitats
  • No hi ha novetats

Cicle de conferències Conferència Congrés Fira Jornada científica Activitats (322)
General (324)

WP Cumulus Flash tag cloud by Roy Tanck requires Flash Player 9 or better.

Categories