LA FLAMA DE LA LLENGUA CATALANA AL TOSSAL DEL REI

La Flama de la Llengua Catalana es va encendre un any més a Prada el cap de setmana passat on tornà a iniciar el seu recorregut, aplegant el 19 de febrer al Tossal del Rei, i tancant el camí com la tradició marca a Montserrat el 26 de febrer, on es mantindrà encesa nit i dia sota la inscripció: ‘Encesa per la fe, portada per l’esforç i mantinguda per la voluntat d’un poble’.

La pujada de la Flama al Tossal del Rei  en el qual conflueixen el Matarranya, el Principat de Catalunya i el País Valencià, fou una iniciativa que el Centre excursionista de Castelló va iniciar l’any 2012 i s’integra dins les activitats generals de l’excursionisme català de la Renovació de la Flama de la Llengua, en honor de Pompeu Fabra.

L’acte, que naturalment té el suport incondicional de la delegació castellonenca de l’Institut d’Estudis Catalans, és oberta a la participació de tots els amants de la natura, de l’excursionisme i la llengua.

Podeu consultar-ne la fitxa de l’excursió ací.

 

Properes activitats
  • No hi ha novetats

Cicle de conferències Conferència Congrés Fira Jornada científica Activitats (323)
General (325)

WP Cumulus Flash tag cloud by Roy Tanck requires Flash Player 9 or better.

Categories