PRESENTACIÓ DEL LLIBRE JOAN FUSTER I SUECA

El dilluns 20 de març a les 19:00 h a la sala de conferències del Menador Espai Cultural tindrà lloc la presentació del llibre Joan Fuster i Sueca (Edicions 96) de Francesc Peréz Moragón i Salvador Ortells Miralles.

Joan Fuster i Sueca és una aproximació divulgativa a la vida i obra de Joan Fuster, a través de la relació amb el seu poble.

A l’acte organitzat per la delegació a Castelló de la Plana de l’Institut d’Estudis Catalans intervindran Francesc Pérez Moragón, autor, Pau Àlvarez López, Edicions 96 i Vicent Pitarch, delegat a Castelló de la Plana de l’Institut d’Estudis Catalans.

L’entrada serà lliure fins a completar l’aforament.

 

 

 

Properes activitats
  • No hi ha novetats

Cicle de conferències Conferència Congrés Fira Jornada científica Activitats (324)
General (326)

WP Cumulus Flash tag cloud by Roy Tanck requires Flash Player 9 or better.

Categories