RECUPEREM EL VERD AMB CARME MIQUEL

Com cada any, amb la primavera arriben les Trobades d’Escola Valenciana. La trobada de les comarques de Castelló serà el 23 d’abril a la Vall d’Uixó i serà un punt de trobada i reivindicació de la llengua, la cultura i el territori.

Sota el lema, “Recuperem el verd”, enguany Escola fa una crida a l’acció front l’emergència climàtica i recupera la figura de la mestra Carme Miquel, ferma defensora de la igualtat, l’ecofeminisme i el valencià.

La trobada d’escoles en valencià comptarà amb la participació de nombroses entitats, entre elles la nostra delegació i es realitzaran desenes d’activitats culturals i educatives, tallers de tabal i dolçaina, de dimonis i de muixerangues durant tot el matí.

Podeu consultar-ne la programació ací.

Properes activitats
  • No hi ha novetats

Cicle de conferències Conferència Congrés Fira Jornada científica Activitats (323)
General (325)

WP Cumulus Flash tag cloud by Roy Tanck requires Flash Player 9 or better.

Categories