L’ENFILAT REPRESENTA “EL CUQUET DEL CERVELL” DE CARLES SALVADOR

El 29 i 30 d’abril a les 20:00 h al Teatre del Raval de Castelló de la Plana dins del cicle de teatre Castelló a Escena el grup de teatre L’Enfilat representarà El cuquet del cervell de Carles Salvador.

El cuquet del cervell és un drama psicològic, que ens presenta un triangle amorós: Carme, casada amb Baltasar, arquitecte, li és infidel amb Cosme, metge i amic de Baltasar. El marit, a causa del disgust en descobrir la infidelitat, cau en una depressió i està convençut que té un cuquet al cervell que no el deixa viure. Cosme simula una farsa per poder curar-lo i continuar la relació amorosa amb Carme…”

Amb la col·laboració de la Fundació Carles Salvador i l’Institut d’Estudis Catalans, així com d’altres entitats l’Enfilat ens representarà per primera vegada una obra inèdita de Carles Salvador.

Properes activitats
  • No hi ha novetats

Cicle de conferències Conferència Congrés Fira Jornada científica Activitats (322)
General (324)

WP Cumulus Flash tag cloud by Roy Tanck requires Flash Player 9 or better.

Categories