CABANES ACULL LA FESTA PER LA LLENGUA

Aquest dissabte, 20 d’abril a Cabanes s’ha celebrat la Festa per la Llengua, una trobada festiva i reivindicativa que aglutinà a les comunitats educatives de les comarques de la Plana Alta, la Plana Baixa i l’Alcalatén.

Més de 40 entitats han participat entre centres educatius i entitats, entre altres la delegació de l’Institut d’Estudis Catalans a Castelló de la Plana.

La inauguració de la trobada fou a les 10:30 del matí amb una cercavila amb la Banda Jove de Cabanes. Durant tot el matí hi ha hagut tallers, mostra de cultura popular, concert d’alumnat de l’IES Cabanes i l’IES Vall d’Alba i l’actuació de Canta Canalla per als més menuts.

Després de dinar van gaudir de l’actuació de Folk a banda amb Jonatan i Christian Penalba ,Maria José Fernández i l’acompanyament de la Unió Musical Santa Cecília de Cabanes i per acabar la jornada els concerts de Tesa, Cactus i La Kinky Band.

 

Properes activitats
  • No hi ha novetats

Cicle de conferències Conferència Congrés Fira Jornada científica Activitats (322)
General (324)

WP Cumulus Flash tag cloud by Roy Tanck requires Flash Player 9 or better.

Categories