XXV PREMIS VICENT VENTURA, EN EL SEU CENTENARI

Divendres passat, dia 26, va tenir lloc el lliurament dels premis Vicent Ventura, que enguany han tingut caràcter d’extraordinaris per coincidir amb el centenari del naixement de l’enyorat periodista castellonenc.

Com d’habitud, el solemne acte es va dur a terme a l’Aula Magna, del Centre Cultural la Nau, de la Universitat de València, amb la intervenció de la rectora i la presidència de les vicerectores de Cultura de les universitats públiques de València, Jaume I i Alacant.

Els premiats van ser la historiadora Carmen Agulló, l’Arxiun de la Democràcia, de la Universitat d’Alacant i l’assagista Josep Iborra, a títol pòstum i en ocasió del centenari Ventura. Carmen Agulló és presidenta de la Societat d’Història de l’Educació dels Països de Llengua Catalana, de l’Institut d’Estudis Catalans.

Properes activitats
  • No hi ha novetats

Cicle de conferències Conferència Congrés Fira Jornada científica Activitats (322)
General (324)

WP Cumulus Flash tag cloud by Roy Tanck requires Flash Player 9 or better.

Categories