43a Renovació de la Flama de la llengua catalana

del 28 de gener al 19 de febrer de 2012

La lleialtat a la llengua del país és una de les constants que identifiquen el nostre excursionisme, el qual, com a mostra, va instituir la festa de la Flama de la llengua catalana, l’any 1968, en homenatge a Pompeu Fabra, lingüista savi i excursionista exemplar, que va dur a terme l’obra monumental de reglamentar el català contemporani, la qual al País Valencià es consolidava gràcies a les Normes de Castelló, l’any 1932.

Cada any, pels volts del 20 de febrer, en memòria del naixement de Pompeu Fabra, recuperem aquesta festa, a través de la Renovació de la Flama de la llengua. Enguany, coincidint amb el 80è aniversari de les Normes, el Centre Excursionista de Castelló ha estat l’encarregat d’organitzar la 43a Renovació de la Flama, un encàrrec que ha rebut de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya i que vol compartir amb el conjunt de les organitzacions excursionistes valencianes.

La flama sortirà de Prada cap a Montserrat, i passarà més tard pel cim del Penyagolosa, Castelló,  Benicàssim, Benlloc, Alcoi, Benicarló, la Serra de Mariola, la Serra Calderona i el Montsià, entre d’altres. Podeu consultar-ne el programa complet aquí


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Properes activitats
  • No hi ha novetats

Cicle de conferències Conferència Congrés Fira Jornada científica Activitats (322)
General (324)

WP Cumulus Flash tag cloud by Roy Tanck requires Flash Player 9 or better.

Categories