El delegat de l’IEC a Castelló, Vicent Pitarch, participa aquest divendres 9 de novembre en una conferència a Vila-real

La sala d’actes de la UNED de Vila-real acull aquest divendres 8 de novembre a les 19h la conferència “Les normes fan 80 anys”, un homenatge a Popeu Fabra, Antoni M. Alcover i Jose Pascual i Tirado en el que intervindran Manel Pitarch,  filòleg i escriptor, i Vicent Pitarch, filòleg i sociolingüista.

L’acte s’emmarca dins de la programació de l’Institut d’Estudis Catalans en commemoració del 80è aniversari de les Normes de Castelló i compta amb la col·laboració de la UNED, l’associació cultural Socarrats, Vila-real avança en valencià i l’Ajuntament de Vila-real.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Properes activitats
  • No hi ha novetats

Cicle de conferències Conferència Congrés Fira Jornada científica Activitats (322)
General (324)

WP Cumulus Flash tag cloud by Roy Tanck requires Flash Player 9 or better.

Categories