Vicent Pitarch serà guardonat per Escola Valenciana

Escola Valenciana-Federació d’Associacions per la Llengua atorgarà a Vicent Pitarch el Guardó Extraordinari de la X Nit d’Escola Valenciana, que tindrà lloc el dia 23 de febrer, a l’Auditori de la Diputació d’Alacant.

El guardó li serà lliurat «com a filòleg i sociolingüista, com a persona que creu i promou un projecte il·lusionant com és Escola Valenciana, per la tasca exercida pel premiat a la Secció Filològica de l’IEC, a l’IIFV, a la Fundació Huguet, etc.; per la seua llarga i rica trajectòria a l’ensenyament, pels treballs que ha fet sobre llengua, literatura i sociolingüística, per analitzar des del seny i la intel·ligència el nostre context sociolingüístic i per esdevenir, en multitud d’ocasions, un ambaixador de tot allò que suposa creure en un model educatiu basat en l’ensenyament en valencià i de qualitat».

La d’enguany serà una Nit especial perquè La Cívica–Associació per la Normalització del Valencià de l’Alacantí, federada en Escola Valenciana, celebra els seus 25 anys; serà també rellevant perquè esdevindrà la Nit Estellés, en la qual, a més, seran presentades les Trobades 2013, dedicades al gran poeta de Burjassot.

Una comentari en l'entrada: Vicent Pitarch serà guardonat per Escola Valenciana

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Properes activitats
  • No hi ha novetats

Cicle de conferències Conferència Congrés Fira Jornada científica Activitats (322)
General (324)

WP Cumulus Flash tag cloud by Roy Tanck requires Flash Player 9 or better.

Categories