Vicent Usó presenta ‘La mà de ningú’ en el segon ‘vermut literari’

El proper dissabte 27 d'abril, a les 12h a la Casa de la Cultura, tindrà lloc el segon 'vermut literari', una iniciativa de Castelló per la Llengua i la Delegació de Castelló de l'IEC per promoure trobades amb escriptors i estudiosos de la nostra realitat lingüística, literària i cultural, en un ambient distès i agradable.

Aquest dissabte és el torn de l'escriptor vila-realenc Vicent Usó, que hi presentarà el seu darrer llibre, La mà de ningú (ed. Proa, 2011). Amb 12 obres publicades, és la seua primera incursió a la novel·la negra, un gènere en el qual innova defugint la perspectiva del narrador-investigador, i desplegant directament la història davant dels ulls del lector, sense necessitat d’intermediari.

Recordeu que l'organització us convidem al vermut, i que només hi heu de venir amb ganes de xerrar i passar una bona estona parlant de llibres i literatura amb els seus protagonistes: els escriptors. Per anar obrint boca, us deixem l'enllaç al primer capítol de la novel·la i alguns enllaços a aparicions en premsa de Vicent Usó i a crítiques de La mà de ningú:

Properes activitats
  • No hi ha novetats

Cicle de conferències Conferència Congrés Fira Jornada científica Activitats (322)
General (324)

WP Cumulus Flash tag cloud by Roy Tanck requires Flash Player 9 or better.

Categories