Vicent Salvador ens parla d’Estellés en el quart vermut literari

 

El proper dissabte 1 de juny, a les 12h al Centre Municipal de Cultura de Castelló, tindrà lloc el quart ‘vermut literari’, una iniciativa de Castelló per la Llengua i la Delegació de Castelló de l’IEC per a promoure trobades amb escriptors i estudiosos de la nostra realitat lingüística, literària i cultural, en un ambient distès i agradable.

Aquest dissabte és el torn del poeta i filòleg valencià Vicent Salvador, que ens parlara de Vicent Andrés Estellés quan se’n compleixen 20 anys de la mort. Vicent Salvador és catedràtic de l’UJI i membre de l’Institut Interuniversitari de Filologia Valenciana. A més, és expert en l’obra del poeta de Burjassot, sobre el qual ha publicat Una aproximació a Vicent Andrés Estellés.

Recordeu que l’organització us convidem al vermut, i que només hi heu de venir amb ganes de xerrar i passar una bona estona parlant de llibres i literatura amb els seus protagonistes: els escriptors. Us hi esperem!

Properes activitats
  • No hi ha novetats

Cicle de conferències Conferència Congrés Fira Jornada científica Activitats (322)
General (324)

WP Cumulus Flash tag cloud by Roy Tanck requires Flash Player 9 or better.

Categories