Joan Francesc Mira tanca el cicle de Vermuts Literaris de la primavera 2013

El proper dissabte 22 de juny, a les 12h a la Casa de la Cultura, tindrà lloc el darrer acte del cicle de ‘vermuts literaris’, una iniciativa de Castelló per la Llengua i la Delegació de Castelló de l’IEC per promoure trobades amb escriptors i estudiosos de la nostra realitat lingüística, literària i cultural, en un ambient distès i agradable.

L’encarregat de tancar el cicle serà Joan Francesc Mira, escriptor i traductor, antropòleg, i president d’Acció Cultural del País Valencià. Mira hi presentarà En un món fet de nacions, un llibre construït a partir d’assajos i aproximacions biogràfiques, des d’un punt de vista holístic. En la primera part, l’autor hi afirma la identitat col·lectiva a través de la festa i la literatura, entre d’altres elements, mentre que en la segona ens aproxima a tretze personalitats de la cultura catalana contemporània. El col·loqui desembocarà, de manera segurament indefugible, en la valoració del panorama sociopolític valencià actual, cosa que promet un fecund debat.

Recordeu que l’organització us convidem al vermut, i que només hi heu de venir amb ganes de xerrar i passar una bona estona parlant de llibres i literatura amb els seus protagonistes: els escriptors. Per anar obrint boca, us deixem l’enllaç a una tria de textos de En un món fet de nacions al web personal de l’autor.

No hi falteu!

Properes activitats
  • No hi ha novetats

Cicle de conferències Conferència Congrés Fira Jornada científica Activitats (322)
General (324)

WP Cumulus Flash tag cloud by Roy Tanck requires Flash Player 9 or better.

Categories