Pujada a Penyagolosa: 23 de juny

La coordinadora Som Països Catalans ha presentat recentment la campanya “Som Cims”, que té per objectiu l’organització de marxes i excursions al màxim nombre de cims emblemàtics dels Països Catalans durant el cap de setmana del 22 i 23 de juny, coincidint amb el solstici d’estiu i recollint d’aquesta manera l’esperit de la Flama del Canigó i de la diada de Sant Joan com a data simbòlica per al conjunt de la catalanitat. Amb aquesta iniciativa es vol fer visible el país i reivindicar la defensa del territori en una data tan assenyalada.

A la comarca de la Plana, les diferents organitzacions de l’esquerra independentista (Arran, Endavant, Esquerra Independentista de la Plana) i persones properes a l’independentisme d’esquerres han decidit donar suport a la campanya i organitzar, aquest diumenge 23, una pujada a un dels cims més emblemàtics del País Valencià: el Penyagolosa.

A les 9 del matí eixirem cap a Sant Joan de Penyagolosa des de la plaça Maria Agustina de Castelló, farem cim a les 12.45h, dinarem a Sant Joan a les 14.30 i a les 17h tornarem a ser a Castelló.

Per inscriure’s cal enviar un correu electrònic a ei.laplana@gmail.com i especificar si es disposa de vehicle propi. També cal portar el dinar.

 

Properes activitats
  • No hi ha novetats

Cicle de conferències Conferència Congrés Fira Jornada científica Activitats (322)
General (324)

WP Cumulus Flash tag cloud by Roy Tanck requires Flash Player 9 or better.

Categories