HOMENATGE AL PROFESSOR GERMÀ COLÓN

 

Demà divendres, a les 12h, el Centre de Formació de Persones Adultes “Germà Colón” farà l’obertura oficial del curs acadèmic 2013-2014. En ocasió de commemorar-se enguany els 25 anys de la fundació del Centre, aquest retrà un homenatge al seu titular, el Dr. Germà Colon, homenatge que aportarà a l’obertura de curs un to de solemnitat extraordinària.

El Dr. Germà Colon és un castellonenc il·lustre, romanista de prestigi internacional, que havia estat, abans de la jubilació, catedràtic de la Universitat de Basilea. És membre de l’Institut d’Estudis Catalans.

Està previst que el Dr. Colón siga present en el seu homenatge, en el qual serà acompanyat per autoritats municipals i educatives, així com pel president de la Secció Filològica de l’Institut d’Estudis Catalans, Isidor Marí i pel delegat de l’Institut a la seu de Castelló, Vicent Pitarch.

Properes activitats
  • No hi ha novetats

Cicle de conferències Conferència Congrés Fira Jornada científica Activitats (322)
General (324)

WP Cumulus Flash tag cloud by Roy Tanck requires Flash Player 9 or better.

Categories