55a pujada a peu a Penyagolosa i la Renovació de la Flama de la llengua catalana

 

La pujada a Penyagolosa, del Centre Excursionista de Castelló, que enguany tindrà lloc el cap de setmana del 17 al 19 de gener, constituirà també una mostra d’adhesió a la celebració de la 45a Renovació de la Flama de la llengua catalana, que protagonitzaran les cinc entitats excursionistes de Reus. D’altra banda, el CEC participarà, amb els companys de Reus, en la pujada de la Flama al Tossal del Rei, el 16 de febrer, un acte en el qual Vicent Pitarch representarà oficialment l’Institut d’Estudis Catalans, així com la plataforma cívica Castelló per la Llengua. Recordem que la pujada de la Flama al Tossal del Rei (amb la càrrega simbòlica que representa el fet de constituir el centre de confluència territorial del País Valencià, del Principat de Catalunya i de la Franja) va ser una iniciativa del Centre Excursionista de Castelló, la qual comença a establir-se com a una de les activitats constitutives de la Renovació de la Flama de la llengua catalana, que cada any protagonitza una entitat excursionista.

 

 

Properes activitats
  • No hi ha novetats

Cicle de conferències Conferència Congrés Fira Jornada científica Activitats (322)
General (324)

WP Cumulus Flash tag cloud by Roy Tanck requires Flash Player 9 or better.

Categories