S’estrena l’obra ‘Carles Salvador, la força d’un idioma’

Aquest divendres, 24 de gener, a les 20h i a l’Auditori i Palau de Congressos de Castelló, tindrà lloc l’actuació Carles Salvador, la força d’un idioma del Grup de Teatre l’Enfilat

El Grup de Teatre l’Enfilat més enllà de la seua tasca de la recuperació d’obres de teatre de l’autor, ha gosat també endinsar-se en la seua vessant de poeta i escriptor, presentant el muntatge “Carles  Salvador, la força d’un idioma.  Amb motiu del 121 aniversari del seu naixement (17-01-1893) i la celebració del centenari de la primera publicació en valencià (durant 2013), fem un breu recorregut per la seua obra a través d’un petit recull de poesia, contes, narració i teatre. Amb molta il·lusió hem preparat aquest acte, en el 10è aniversari del Grup de Teatre l’Enfilat, del qual només esperem captar l’interès del públic per una persona polifacètica del món de la cultura, i que mirava més enllà del seu temps, el poeta i gramàtic Carles Salvador i Gimeno..

EL PREU DE L’ENTRADA ÉS DE 5,00 EUROS a la finestreta del mateix Auditori i Palau de Congressos de Castelló. També es pot comprar per altres canals de distribució de l’Auditori.

Properes activitats
  • No hi ha novetats

Cicle de conferències Conferència Congrés Fira Jornada científica Activitats (322)
General (324)

WP Cumulus Flash tag cloud by Roy Tanck requires Flash Player 9 or better.

Categories