El Premi de l’Associació Cultural ‘Socarrats’ serà lliurat aquest dissabte a Obrint Pas

L’acte de lliurament del premi tindrà lloc a la ciutat de Vila-real, el disssabte 8 de febrer de 2014, a les 20.30 h, al restaurant Cal Dimoni (av. Europa, 15), en un sopar festiu

Acabat el sopar, començarà l’acte homenatge del lliurament del premi, amb el parlament de la periodista Amàlia Garrigós, que glossarà la trajectòria dels premiats, i altres intervenccions i sorpreses que amenitzaran la nit i la faran inoblidable.

L’Associació Cultural Socarrats de Vila-real, en sessió assembleària celebrada el 8 de novembre de 2013, va aprovar per unanimitat l’adjudicació del premi Socarrat Major 2014 al grup musical valencià Obrint Pas. 
 
Entre els motius considerats a l’hora d’atorgar el premi, l’associació ha destacat tres mèrits que poden resumir-se en: la carrera musical de vint anys, en progressió sempre ascendent, la transmissió de valors d’identitat del poble valencià arreu del món, com ara la llengua, i el missatge reivindicatiu que anima la joventut a l’esperit crític dins d’un civisme lúdic.
Properes activitats
  • No hi ha novetats

Cicle de conferències Conferència Congrés Fira Jornada científica Activitats (314)
General (316)

WP Cumulus Flash tag cloud by Roy Tanck requires Flash Player 9 or better.

Categories