La Flama de la Llengua puja al Tossal del Rei

 

Enguany els actes de la Renovació de la Flama de la llengua catalana tenen com a protagonistes les cinc entitats excursionistes de Reus. Dins l’ampli programa previst, el diumenge dia 16, la Flama pujarà al Tossal del Rei, acompanyada pels excursionistes reusencs, pel Centre Excursionista de Castelló i per excursionistes de la Franja aragonesa. L’acte constituirà una defensa ferma de la llengua catalana contra els atacs sistemàtics del govern, a través d’iniciatives com l’infame “lapao”, la supressió de Canal 9, el tancament de les emissions de TV3 i Catalunya Ràdio, els retalls humiliants en l’ensenyament i un insuportable etcètera.

Properes activitats
  • No hi ha novetats

Cicle de conferències Conferència Congrés Fira Jornada científica Activitats (322)
General (324)

WP Cumulus Flash tag cloud by Roy Tanck requires Flash Player 9 or better.

Categories