Curs ‘Mol·luscs marins del litoral de la Plana: aprendre a censar la biodiversitat’

L’Ateneu de Natura i la Institució Catalana d’Història Natural organitzen aquest curs el 17 i 18 de maig a les platges de la Plana

El curs començarà dissabte 17 de maig a les 9.30h amb una introducció als conceptes bàsics i formació tècnica en la recol·lecció de mostres. A partir de les 11h començarà la recol·lecció a diverses platges de castelló de la Plana i Almassora. Diumenge 18 de maig, a les 8.30h, es recolliran mostres a la platja d’Orpesa i del Prat de Cabanes. Les jornades finalitzaran al planetari amb la classificació i avaluació del material recollit.

No us pergueu aquest curs: una bona manera de gaudir dels primers dies de platja alhora que aprenem una mica de natura.

Podeu consultar ací el programa i la inscripció.

A més, us deixem ací la carta d’invitació:

Ens ho passarem molt bé amb dos dies de platja, els primers, tal vegada, de la temporada. Serà una bona oportunitat per iniciar-se o aprofundir en el coneixements del món del mol·luscs, el segon filum més biodivers de la terra en l’actualitat darrera del artròpodes (insectes i aranyes) i el primer en el registre fòssil. També aprendreu, si us ve de gust, una tècnica de censar la biodivesitat del grup a les nostres platges mitjançant la recollida de conquilles. Qui sap si no us picarà el gust per investigar.

El curs l’organitzen conjuntament la Institució Catalana d’Història Natural (ICHN) i l’Ateneu de Natura (ADN). Cal fer la inscripció per telèfon o per correu a la ICHN: 933248582; ichn@iec.cat, i una vegada feta fer l’ingrés en el compte de MicroBank: 0133-3001-20-4200002683. Poseu en el concepte de la transferència: Mol·luscs i el vostre nom i cognom.

Podeu després comunicar-ho a ADN, al correu: ateneudenatura@gmail.com

Com que hi ha una notable diferència en el preu per als socis de les entitats (38 €) i la resta (64 €), si teniu alguna persona coneguda que esta interessada i encaixa en la filosofia de la nostra associació se’l pot proposar com a soci i gaudir, en el seu cas, del descompte. Teniu model de sol·licitud a la pàgina Web (http://ateneudenatura.uji.es/) i podeu remetre-la després de signada per correu electrònic o postal.

Properes activitats
  • No hi ha novetats

Cicle de conferències Conferència Congrés Fira Jornada científica Activitats (322)
General (324)

WP Cumulus Flash tag cloud by Roy Tanck requires Flash Player 9 or better.

Categories