Joan Pla a l’últim ‘vermut literari’ de la primavera 2014, el proper dissabte 7 de juny al Pinar del Grau

Amb l’arribada del bon temps, els ‘vermuts literaris’ organitzats per Castelló per la Llengua i la Delegació de Castelló de l’IEC es traslladen a l’aire lliure, i arriben per primera vegada al Grau de Castelló, al seu emblemàtic Pinar, el proper dissabte 7 de juny a les 12h.
En aquesta ocasió ens acompanyarà l’escriptor Joan Pla (Artana, 1942), un dels autors de novel·la juvenil més reconeguts de la literatura catalana contemporània d’ençà de la publicació del seu conegudíssim Mor una vida, es trenca un amor (1981), tan llegit per diverses generacions de joves i encara recomanat als instituts d’arreu del país. Des d’aleshores Pla ha publicat més d’una quarantena de títols i ha rebut nombrosos premis de narrativa. Dissabte l’autor ens oferirà una mirada panoràmica a la seua obra a través de dos dels seus temes centrals: la vida i la mort.
Els ‘vermuts literaris’ són una iniciativa de Castelló per la Llengua i la Delegació de Castelló de l’IEC per a promocionar la literatura catalana a la nostra ciutat en trobades disteses i de proximitat amb els autors de les nostres comarques i de la resta del domini lingüístic. El dia 6 de juny es clou el cicle de vermuts de la primavera 2014, en el qual ens han acompanyat també l’escriptor Joan Garí, l’historiador Antoni Rico i el filòleg Lluís Meseguer.
Recordeu que l’organització us convidem al vermut i que només hi heu de portar les ganes de compartir reflexions, de fer preguntes i en definitiva de passar una bona estona. Us hi esperem!
Properes activitats
  • No hi ha novetats

Cicle de conferències Conferència Congrés Fira Jornada científica Activitats (322)
General (324)

WP Cumulus Flash tag cloud by Roy Tanck requires Flash Player 9 or better.

Categories