Del 16 al 24 d’agost se celebra la Universitat Catalana d’Estiu

La Universitat Catalana d’Estiu se celebra a Prada, a la comarca del Conflent (Catalunya del Nord), des de fa quaranta-sis anys i ha estat sempre un espai de llibertat i de trobada d’estudiants, professors, professionals, especialistes, polítics i assistents en general dels vuit territoris que conformen els Països Catalans: l’Alguer, Andorra, el Carxe, el Principat de Catalunya, Catalunya del Nord, la Franja de Ponent, les Illes Balears i Pitiüses i el País Valencià.

Enguany, la Universitat Catalana d’Estiu dedicarà l’edició XLVI a recordar el tricentenari dels fets de l’Onze de Setembre del 1714, a commemorar l’obra i el llegat de la Mancomunitat de Catalunya i s’avançarà a la convocatòria d’una consulta sobre la independència de Catalunya, el proper 9 de novembre del 2014.

Entre d’altres, comptarà amb la presència de personalitats com l’expresident Jordi Pujol, la presidenta de l’ANC, Carme Forcadell, el conseller de Cultura, Ferran Mascarell, el dirigent de CiU Josep Rull o el secretari d’Universitats i Recerca, Antoni Castellà. En total, enguany hi haurà més d’un centenar d’activitats diferents.

Per últim, cal destacar l’homenatge al romanista Germà Colón, que tindrà lloc el 21 d’agost a les 12h i on intervindran Vicent Pitarch -membre de la Secció Filològica i delegat a Castelló de l’IEC- i Salvador Alegret -president de l’UCE.

Podeu consultar el programa complet i la informació de la matrícula ací.

Properes activitats
  • No hi ha novetats

Cicle de conferències Conferència Congrés Fira Jornada científica Activitats (315)
General (317)

WP Cumulus Flash tag cloud by Roy Tanck requires Flash Player 9 or better.

Categories