ACTE DEL LLIURAMENT DEL VIè CONCURS LITERARI I FOTOGRÀFIC “Carles Salvador”

El proper 18 d’agost, a la sala d’actes de Caixa Mar, de Benassal, la FUNDACIÓ CARLES SALVADOR durà a terme l’acte de lliurament del VIè concurs literari i fotogràfic “Carles Salvador”, que serà presentat per Vicent Pitarch.
L’acte inclourà la presentació del llibre, original de Pere-Enric Barreda, Carles Salvador, mestre de Benassal, a càrrec de Joan Peraire, així com del llibre, de Vicent Pitarch, Les Normes de Castelló als cent anys de les Normes de l’Institut d’Estudis Catalans, a càrrec d’Andreu Beltran.
Faran lliurament dels diversos guardons del premi literari els components del jurat, integrat per Joan Peraire, Andreu Beltran, Montserrat Ferrer i Núria Salvador.
Hi haurà, a més, tres intervencions del concertista Gerard Peraire, que interpretarà música per a violoncel.
L’acte d’enguany tindrà un significat especial a causa de la desaparició del qui fou un dels seus valedors més constants, el professor Pere-Enric Barreda, a la memòria del qual dediquem enguany el VIè concurs literari i fotogràfic Carles Salvador.

Properes activitats
  • No hi ha novetats

Cicle de conferències Conferència Congrés Fira Jornada científica Activitats (322)
General (324)

WP Cumulus Flash tag cloud by Roy Tanck requires Flash Player 9 or better.

Categories