10, 11 i 12 de juliol: Feslloch, el festival de música en valencià de la Plana

 

La Delegació de l’IEC a Castelló dóna suport a aquesta iniciativa que promociona la llengua a través de la música

Com cada any, des de 2006 arriba el Feslloch a la nostra comarca, una oportunitat per gaudir de bona música en la nostra llengua. Aquesta iniciativa, organitzada per Escola Valenciana, Reviscola, l’Ajuntament de Benlloc i l’Associació Pitxurrull, aplega cada any al voltant de 10.000 persones i compta amb la col·laboració de la Universitat Jaume I, la cooperativa Agrària “La Unión” i la nostra institució.

El cartell d’aquest any compta amb les actuacions, entre molts d’altres, de Txarango, Tom Bombadil, Atupa, La Gossa Sorda, Els Catarres, Orxata, Feliu Ventura, Pau Alabajos i el grup revelació Smoking Soul’s. Entre les actuacions també cal destacar la forta participació de grups de la nostra comarca, com Agraviats, Malagana i Indezents.

Però, al Feslloch, també hi ha espai per altres propostes culurals, com la presentació del llibre de Xavi Sarrià, la projecció dels documentals Què ens passa, valencians?  i Pep Gimeno, ‘Botifarra’, el cant de les arrels, la presentació de la websèrie Cabanyal Z i un campionat de trivial en valencià.

Avui és l’últim dia per adquirir l’abonament anticipat. Podeu consultar tot el programa ací.

 

Properes activitats
  • No hi ha novetats

Cicle de conferències Conferència Congrés Fira Jornada científica Activitats (322)
General (324)

WP Cumulus Flash tag cloud by Roy Tanck requires Flash Player 9 or better.

Categories