El delegat a Castelló de l’IEC, Vicent Pitarch, participa aquesta vesprada en un acte pel dret a decidir a Vila-real

L’acte “Pel dret a decidir del poble de Catalunya i de tots els pobles” està organitzat pel Comité per l’Aliança de Treballadors i Pobles, hi intervindran el sociolingüista Vicent Pitarch, el politòleg Antoni Llorente i Ferreres i el sindicalista José Almela, i hi tindrà lloc a les 19h al Centre Social de Vila-real.

Els Comités per l’Aliança de Treballadors i Pobles han iniciat una campanya en tot l’Estat Espanyol a favor del dret dels catalans a votar el 9 de novembre. La campanya inclou un recull d’adhesions així com l’organització d’aquests actes públics, que ja han tingut lloc a València, Sevilla i País Basc, entre d’altres.

Properes activitats
  • No hi ha novetats

Cicle de conferències Conferència Congrés Fira Jornada científica Activitats (322)
General (324)

WP Cumulus Flash tag cloud by Roy Tanck requires Flash Player 9 or better.

Categories